newsletter algernon produse vedeta

Continuam si saptamana aceasta, 23 – 27 ianuarie, cu alte 5 produse vedeta ce se bucura de reduceri semnificative:

 • ORACAL 651 Intermediate Cal – folie cu adeziv permanent, utilizata in aplicatii de interior pe termen nelimitat sau la exterior pe termen mediu, ex. colantari suprafete vitrate, stickere decorative, colantari integrale pe suprafete plane.
  Varianta cu extradiscount 10% fata de pretul dvs.: negru (cod culoare 070), suprafata lucioasa sau mata si latime de 1000 sau 1260 mm.
 • ORABOND 1397 PP – banda dublu adeziva, transparenta, pe suport de poliester. Adezivul are o foarte buna rezistenta la razele UV, la temperaturi extreme, substante chimice, solventi si umiditate. Produsul se recomanda pentru montarea diferitelor materiale care necesita o rezistenta ridicata in timp.
  Varianta cu extradiscount 10% fata de pretul dvs.: lungimea de 50 m si latimi la cerere cuprinse intre 3 mm si 1372 mm.
 • SISER PS FILM – folie colorata, foarte subtire, decupabila la cutter-plotter, pentru termotransferul pe textile din bumbac, poliester si amestecuri intre aceste fibre, cu suport adeziv care permite decuparea graficilor de cativa milimetri.
  Varianta cu extradiscount 10% fata de pretul dvs.: negru (cod culoare 070) si latime de 500 sau 1000 mm.
 • ORAGUARD 210 – folie incolora din PVC pentru laminare printuri, adeziva si monomerica, cu un grad mare de protectie UV. Se recomanda pentru protectia imprimarilor digitale pe termen mediu, atat in interior cat si in exterior.
  Varianta cu extradiscount 10% fata de pretul dvs.: suprafata lucioasa (210G) si latimea de 1050 mm.
 • FOLIE MAGNETICA CU ADEZIV 0.4 mm– folie magnetica de culoare maro inchis pe ambele fete, cu grosimea de 0.4 mm si cu adeziv pe partea nemagnetica. Produsul adera instantaneu pe suprafete metalice, astfel obtinandu-se produsul final rapid, usor si practic. Se recomanda pentru aplicatii nepermanente de interior si exterior, ex. pentru aplicatii care necesita modificari zilnice, afisaj pe termen scurt, expuneri diferite in sali de curs, poze sau reproduceri artistice, suveniruri magnetice, etc.
  Varianta cu extradiscount 7% fata de pretul dvs.: latime de 620 mm.

 

Regulamentul campaniei:

 • Extradiscountul se aplica la pretul dvs. pentru aceste produse, insa nu se cumuleaza cu discounturile oferite pentru alte campanii, ex. Capete de rola;
 • Comanda minima din fiecare produs este de 500 lei cu TVA inclus;
 • Comenzile vor fi onorate in ordinea sosirii lor, in limita stocului disponibil, aceste preturi nefiind valabile pentru solicitarile de stoc suplimentar sau viitoare comenzi speciale;
 • Transportul este gratuit pentru produsele din campanie: livrarea comenzilor in Bucuresti se realizeaza cu flota Algernon in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare, iar livrarea comenzilor in tara se realizeaza cu firmele de curierat Urgent Cargus, Fan Courier sau X Curier, a doua sau a treia zi lucratoare;
 • Comenzile le puteti transmite de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00 atat la adresa de email:comenzi@algernon.ro, cat si la numarul de telefon 021 332 3152.