special effect

 

ORAFOL Europe GmbH a lansat anul acesta 3 nuante speciale din seria ORACAL 970, dedicate colantarilor auto, iar Algernon le-a adus in Romania!

Doua nuante fac parte dintr-o noua serie de produse care se alatura gamelor ORACAL 970 Premium Wrapping Cast si ORACAL 970 Premium Shift Effect Cast.

ORACAL 970 Premium Special Effect Cast – este seria noua pentru colantari auto profesionale. Similara cu celelalte game din punct de vedere al grosimii (110 microni) si a adezivului (repozitionabil si permanent), noutatea consta in 2 nuante cu efecte unice:

Sunset Shift (cod culoare 100) – este o combinatie intre rosu, portocaliu si auriu, cu insertii metalice, ce reflecta armonia unui apus de soare. Efectul „cameleon” modifica culoarea in functie de unghiul din care este privita, putand fi perceputa in nuante diferite, de la rosu inchis pana la auriu.

Black Galactic Gold (cod culoare 905) – reflecta imaginea unei nopti instelate si iese in evidenta prin metalul multicolor ce confera unicitate foliei.

*Efectele celor doua noi nuante sunt la fel de spectaculoase atat in varianta mata cat si lucioasa. De asemenea, acestea sunt disponibile si cu adeziv Rapid Air, varianta care scurteaza timpul de aplicare al foliei si previne formarea bulelor de aer.

 

 

Cod culoare 100

 

Cod culoare 905

O noua nuanta metalica mata se alatura si gamei ORACAL 970 Premium Wrapping Cast si anume: Imperial Red Pearl (cod culoare 372). Acest rosu aprins cucereste prin simplitate si eleganta.
*Disponibil si cu adeziv Rapid Air.

 

Cod culoare 372

Puteti trimite solicitari de mostre, oferte de pret si comenzi la adresa marketing@algernon.ro!

Stiati ca: