vizual

Sezonul aplicarii foliilor pentru protectie solara este in plina desfasurare, iar la Algernon gasiti folia potrivita aplicatiei dumneavoastra!

Aveti nevoie de o folie pentru protectie solara aplicabila pe cladiri de birouri, magazine stradale, locuinte? Cu aplicare pe exterior sau interior? Inchisa la culoare sau mai transparenta?

Mai jos va prezentam cateva variante din care puteti alege produsul ideal pentru lucrarea dvs.:

RÉFLECTIV UVA 151Folie pentru protectie solara in nuanta de gri-albastrui, special creata pentru aplicarea pe vitrinele magazinelor stradale! UVA 151 respinge 20% din energia solara, pastrand vizibilitatea si totodata protejeaza produsele de decolorare! Produsul se aplica pe partea interioara a suprafetelor vitrate, durabilitatea este de pana la 15 ani si este disponibila in role cu latimea de 1520 mm si lungimea de 30 m, insa se poate achizitiona si la metraj.

RÉFLECTIV SOL 101Folie pentru protectie solara argintiu deschis, aplicabila pe partea interioara a suprafetelor vitrate sau a geamurilor securizate, dintr-o singura foaie de sticla (fara limita de dimensiune) sau din doua foi de sticla (limita de dimensiune 1.2 mp). SOL 101 respinge 75% din energia solara. Durabilitate de pana la 15 ani. Disponibila in role cu latimea de 1520 mm si lungimea de 30 m, insa se poate achizitiona si la metraj.

RÉFLECTIV SOL 102Folie pentru protectie solara argintiu inchis, aplicabila atat pe partea interioara, cat si partea exterioara a suprafetelor vitrate sau a geamurilor securizate formate din una sau mai multe foi de sticla. SOL 102 respinge 79% din energia solara. Durabilitate de pana la 15 ani. Disponibila in role cu latimea de 1520 mm si lungimea de 30 m, insa se poate achizitiona si la metraj.

BRUXSAFOL SILVER 15 DARKFolie pentru protectie solara argintiu inchis, aplicabila pe partea interioara a suprafetelor vitrate. Silver 15 Dark respinge 80% din energia solara. Durabilitate de pana la 3 ani. Disponibila in role cu latimea de 1524 mm si lungimea de 30 m, insa se poate achizitiona si la metraj.

Aceste produse sunt disponibile pe stoc si pot fi livrate imediat!

Aveti intrebari cu privire la foliile pentru protectie solara, securizare sau antiefractie?

Consilierul Algernon este pregatit sa va raspunda intrebarilor tehnice, sa ofere detalii cu privire la montaj si sa va recomande produsul potrivit aplicatiilor dvs!

Email: mihai.munteanu@algernon.ro

Telefon: +40 736 660 260