DSC_1999

Ne pregatim pentru editia a patra a concursului nostru Colantorul Anului, un concurs care se va desfasura in 2018 in cadrul editiei a 16-a a Salonului Auto & Accesorii Bucuresti, in perioada 12 – 14 Octombrie la Romexpo. Avem si noi stand acolo, pentru cel mai asteptat concurs de colantari auto din Romania, concurs marca Algernon, organizat inca din 2015.

Si pentru ca ne face placere sa ne reamintim, nu uitam ca in 2017 au fost premiati in concursul nostru Alex Spataru cu Locul 3, Robert Mosnegutu pe Locul 2 si Niculae Caragea, marele castigator al Locului 1. Pentru a ne incalzi asa cum trebuie si pentru a intra in febra concursului din aceasta toamna, am stat de vorba cu unul dintre membrii juriului nostru – Cosmin Stan, unul din cei mai buni colantori din tara, stabilit in Craiova, de unde administreaza afacerea sa – Car Fashion.

Algernon: Pregatit pentru o noua editie a concursului nostru?

Cosmin Stan: Sunt mai mult nerabdator sa vad cine se inscrie in concursul din acest an, deoarece sunt convins ca talent exista, mai ales cand vine vorba despre masini si imginatie. Sunt pregatit pentru editia din acest an; stiu ca va fi cu sigurnata mult mai captivanta si pentru public deoarece ne vom afla in mijlocul unui salon auto.

A: Ce ai mai facut intre timp, de la editia de anul trecut?

CS: Multa munca, dar atat timp cat o faci cu placere, timpul trece mult mai rapid. Cred ca cel mai mult m-am bucurat pentru primul loc la World Wrap Masters, FESPA 2018, Berlin, dar si de victoria alaturi de Traian Moldovan din concursul pe echipe HEXIS Team Battle, acolo unde am reusit sa depasim pe podium echipele din Africa de Sud si Mexic.

win1

A: Cum reusesti sa obtii asemenea performante?

CS: O mare sustinere vine printr-o misiune dificila a familiei care de fiecare data reuseste sa suporte perioadele in care ma dedic muncii si petrec mai mult timp in atelier decat acasa. Dar atunci cand sunt cu sotia mea, Catalina, si cu fiul meu, Victor, ma simt cel mai puternic om din lume.

A: Te-ai vedea facand altceva?

CS: Nu prea, deoarece cred cu indarjire ca atunci cand pasiunea, perseverenta si dorinta de ascensiune nu iti dau pace, este imposibil sa nu reusesti ceea ce iti propui. Pana la urma, pentru mine, dupa 13 ani de munca si pasiune, cred ca am reusit sa demonstrez cum arata perfectiunea, cel putin, asa cum o vad eu.

 

Nu uitati sa va inscrieti pana pe 28 septembrie in concursul Colantorul Anului. Editia din acest an aduce surpize, premii interesante si nu in ultimul rand, revederea cu prieteni si colegi de breasla.

Regulamentul si formularul pentru inscriere in concurs pot fi accesate pe www.folii-adezive.ro